Какво искат мъжете в едни взаимоотношения и шест съвета към любимите им жени

“Открила съм, че има много ярък контраст между това, което всеки от половете си мисли, че другият пол иска от него и това, което всъщност противоположният пол иска.

Това, което жените си мислят, че мъжете искат от тях, ги кара да изпитват възмущение и гняв към мъжете и смятат изграждането на прекрасни, топли и романтични взаимоотношения за безнадеждно. Това, което мъжете считат, че жените искат от тях, поражда у тях до голяма степен същите чувства и разочарование.”- това твърди известната в Щатите брачна консултантка Рената Парис. По- късно тя провежда допитвания да група мъже и жени и открива, че всъщност и двата пола се стремят към еднаква близост, ценна за тях. Изводите, до които Парис стига, са свързани с разминаването на копнежите на мъжа и това, което неговата любима си мисли, че иска от нея.

Мъжете искат честно, навременно и любящо общуване. Жените смятат, че мъжете желаят от тях да са повърхностни, да премълчават нуждите или желанията си и никога да не изискват нищо от тях.

Честността в общуването е приоритет номер едно за мъжете. Те търсят жена, която да отговаря на въпросите прямо и дори по свое желание да споделя информация. Те са привлечени от жена, която с увереност изисква желанията и нуждите й да бъдат посрещнати. Те искат жена, която вижда истината и я предава такава, каквато е, с любящо отношение. не напоследно място ,мъжете искат жена, която може да общува без да бъде твърде критична, която се старае да запази своето достойнство и това на партньора си.

Жените мислят, че мъжете ги възприемат като твърде нуждаещи се и чувствителни създания и че мъжете просто искат да са над тях. Някои жени смятат, че не им е позволено да назовават нещата такива, каквито са и че ще бъдат отхвърлени, ако го направят.

Съвет към жените

Стабилните мъже се нуждаят от прямо, смело общуване, без гняв или критика. Един начин да привлечете емоционално зрял мъж и да създадете удовлетворяващи взаимоотношения е да се научите как да представяте вашите истини и нужди по ефективен начин.

Мъжете искат независими, сигурни, уверени жени.

Те очакват жените да са ги избрали от желание, а не от отчаяние – психическо или емоционално. Мъжете искат жените им да ги желаят и да се нуждаят от тях, но също очакват жените да имат своя собствена идентичност. Мъжете искат жената да е активна и независима, да има свои приятели и интереси.

От друга страна, мъжете ценят времето прекарано с любящ партньор.

Съвет към жените

Мъжете искат това, което и жените желаят – пълноценен партньор. Един мощен начин да привлечете готов за стабилна връзка мъж и да изградите трепетни взаимоотношения е да живеете пълноценен, зареждащ живот за собствено удовлетворение.

Мъжете искат неманипулиращи взаимоотношения. Мъжете не искат във взаимоотношенията им да се използва манипулация под каквато и да е форма. Те не желаят да четат мислите на партньора си или да се опитват да разчитат сигнали. Те не искат да бъдат принуждавани да се движат по-бързо напред в едни взаимоотношения, отколкото са готови. Те не искат да бъдат манипулирани да поемат цялата вина за нещата, които не вървят. Не желаят да бъдат третирани като играчка. Жените мислят, че мъжете искат малко или никаква комуникация и че единствено чрез манипулация нуждите им могат да бъдат посрещнати. Жените мислят, че мъжете или имат нужда, или искат да им се напомня, че взаимоотношенията трябва да се придвижват напред. Жените мислят, че мъжете не желаят или не оценяват похвали и признание и затова са склонни само да изразяват критика.

Съвет към жените

Мъжете не биха толерирали манипулация под каквато и да е форма за дълго време. За да привлечете един стабилен мъж и да изградите чудесни взаимоотншения, научете се да изказвате без колебание желанията и нуждите си във всяка област от живота си. Научете се да се съобразявате с времето, което му е необходимо, за да направи нещо. Научете се как да го оценявате и да го хвалите. Те искат израстване, лична отговорност и с

ебевладение. Мъжете искат партньор, който може да се шегува със себе си и който има смелост и сила. Искат жена, която знае ролята си в динамиката на взаимоотношенията и я върши. Тя трябва да е емоционално стабилна. Мъжете искат жена, която се развива като личност и се отнася отговорно към емоционалните си преживявания. Жените мислят, че единственото, което мъжете искат, е да прекарват добре времето си. Жените смятат, че мъжете не се интересуват от развитието и придвижването на взаимоотношенията напред или от личното си израстване. Жените мислят, че мъжете търсят жени, които са супер модели и че не ги е грижа дали жената е емоционално зряла, мила, подкрепяща или обичаща. * *Съвет към жените* *Мъжете искат жени, които са емоционално зрели. Зрялостта не означава липса на емоции. Това означава способност да се справиш с емоциите си по отговорен начин. За да привлечете стабилен мъж и да изградите дълготрайни взаимоотношения, научете се да се отнасяте сериозно към емоционалните си преживявания и да го изразявате. Мъжете искат вярност и посвещение към взаимоотношенията. Верността е абсолютно задължителна. Всъщност, мъжете искат жена, която няма “шарещи очи” и която може с цяло сърце да се посвети на взаимоотношенията. Мнозина биха определили посвещението като вярност плюс желанието да работиш върху взаимоотношенията – дори когато стане трудно. Жените мислят, че всичко, което мъжете искат, е секс и че мъжете биха изоставили една връзка заради следващата по-хубава мадама. Жените смятат, че на мъжете не може да се има доверие, че ще останат верни. Жените считат, че мъжете не искат да работят върху взаимоотношенията си и че се отказват, когато стане по-трудно. * *Съвет към жените* *Има добре новина за жените, които са се примирили с мита, че всички мъже мамят жените си: изневярата и “шарещите очи” са също толкова отвратителни за мъжете, колкото и за жените. Стабилните мъже знаят как да изградят прекрасни взаимоотношения и знаят, че верността е най-важната съставка.

3. Мъжете искат жени, които знаят от какво отношение имат нужда мъжете.

Много жени се отнасят с мъжете си по начин, който накърнява тяхното его и ги кара да се чувстват безполезни. Мъжете биха предпочели да получават повече похвали и признание за това, което вършат добре, потвърждение, че са прекрасни мъже, които са обичани и оценявани. Жените мислят, че мъжете не се нуждаят от тях, че не зачитат мнението им, тяхната подкрепа и насърчение. Жените смятат също, че мъжете не ги е грижа за много от нещата, които са важни за жените и заради това често ги критикуват. Критикуването е начин, по който се изразява раздразнение. * *Съвет към жените* *Повечето мъже очакват да бъдат хвалени и оценявани от жените си. Да се научите да оценявате партньора си, вместо да сочите грешките му, е един от най-силните инструменти за оцеляването на една връзка, който е достъпен до вас.